Generalforsamling 2024

Opdateret 25. april 2024

Sanderum og Omegns Lokalhistoriske Forening´s Generalforsamling er afholdt!


Et kort referat fra Generalforsamlingen for Sanderum Lokal Arkiv og Lokalhistoriske Forening, som blev afholdt i Annekset til Ravnebjerg Kirke den 18. april 2024 kl 16.00 med efterfølgende foredrag om Charlotte Amalie, slave på Sct Croix ved Arkivleder Jens Benoni Willumsen, Nr. Lyndelse.

Formanden omtalte kort Julemarkedet i Ravnebjerg Forsamlingshus, det var nu 40. gang det blev afholdt, lidt om Arkivernes Dag, hvor Arkivet havde åbent hus med god snak, om foreningens nye skilt – hænger nu ved ind-/nedgang til kælderen, hvor vi holder til. Skiltet er doneret af Niels Lauridsen, omtalte årsskriftet, hjemmesiden, Facebook, desuden tak til Sanderum Skole for at huse vores lokale og lie at foreningen har 40 års jubilæum i 2025!
Både Årsregnskabet for Sanderum Lokal Arkiv og Lokalhistoriske Forening gennemgået og efterfølgende godkendt.
Efterfølgende var der valg til bestyrelsen, revisiorer og supleanter, vi melder ud senere hvordan den nye Bestyrelse kommer til at se ud.
Efter en kort kaffepause med kage selvfølgelig – var der foredrag om Charlotte Amalie, slave på Sct Croix ved Jens Benoni Willumsen, Nr. Lyndelse. Det var et meget interessant foredrag, som både fortælle- og billedmæssigt var rigtig godt, stor tak til Arkivleder Jens Benoni Willumsen, Nr. Lyndelse for at komme og fortælle os om sin slægtsforskning.
Tak til alle fremmødte.

Charlotte Amalie St Croix- akvarel af Jørn Mathiasen

Charlotte Amalie St Croix- akvarel af Jørn Mathiasen


Vi fyldte godt op i lokalet


Bestyrelsens sammensætning valgt på Generalforsamlingen 2024! Den ny Bestyrelsens sammensætning er på vej

Årsskrift / Hjemmesiden / Facebook / Steen Svendsen – mail

Foreningens og Arkivleders mailadresse: