Efterlysning

1.2. 2019

Mere nyt fra Niels.  På billedet med den gamle trækvogn ved jernbanen i Holmstrup hedder den lyshårede dreng, der sidder med kroppen fremad lige under Hans Ove, Carl Ove Jørgensen. Han er lillebror til Jørgen og Gert Jørgensen.

Efterlysning har givet et resultat, fra venstre er det Niels Lauridsen, Jørgen Jørgensen, Edgar Nielsen, Heinrich Larsen, Gert Jørgensen, de siddende piger og drenge foran øverst th fra venstre Hans Ove Skelbæk, Stig og Steen Svendsen.

Tak til Niels Lauridsen, som kunne huske nogle af personerne på billedet

Har du forslag, hvem de sidste piger / drenge kan være, kan evt forslag sendes til min mailadresse, som er steen3003@gmail.com. På forhånd tak!

Billedet ser ud til at være taget nede ved Holmstrupvej foran hækken ind til jernbanen omkring 1960 -men sikker er jeg ikke!
¤Steen Svendsen


Mere efterlysning:

Arkivet efterlyser et nummer af Holmstrup Beboerblad nr 17 fra 1987. Vi har næsten alle numre, men mangler nr 17, som sandsynligvis er udkommet mellem februar og så juni 1987! Har du dette nummer, er Arkivet meget interesseret i at låne eller overtage. Vi takker på forhånd.

Med venlig hilsen Steen Svendsen

 

16.12. 2018

Billedet af den lille malers hus på Gl Højmevej 82, Højme

Titel på maleriet: Den gamle pil
Tegner er: Hans Aalbo
Billedet af den lille malers hus i Højme, Gl Højmevej 82 -tror vi!

Hvis du har andre idéer, venligst mail til steen3003@gmail.com